Velkommen til Lejeretlig Rådgivnings Kontors hjemmeside

Lejeretlig Rådgivnings Kontor tilbyder danske lejerforeninger og beboerrepræsentationer et medlemskab, hvor deres medlemmer kan få hjælp til sagsrådgivning og håndtering af tvister mellem lejer og udlejer i lejeretlige spørgsmål.

Lejeretlig Rådgivnings Kontor har egne sagsrådgivere, der stilles til rådighed for en lejerforenings medlemmer samt adgang til en række andre samarbejdspartnere, som advokater og eksperter indenfor deres respektive kompetenceområde.  

Lejeretlig Rådgivnings Kontor  stiller også et avanceret medlemsadministrationssystem “LR-Online” til disposition Det betyder bl.a., at bestyrelsen kan koncentrere sig 100% om bestyrelsesarbejde og blot giver medlemmer en indledende vejledning (sags screening) inden en sag overføres til sagsbehandling hos Lejeretlig Rådgivnings Kontor.

Efterlad en kommentar

+ 38 = 45